keskiviikko 7. marraskuuta 2012

Narumagia

Olen aikaisemmin kertonut yksinkertaisimmasta magian muodosta, kynttilämagiasta. Narumagia on myös suhteellisen "yksinkertaista" magiaa, eikä se vaadi suuria maagisia rituaalikaavoja. Riittää, kun olet paikassa, jossa saatat keskittyä, ilman että sinua häiritään. Voit toki luoda Kehän, jos koet sen tarpeelliseksi. Narumagia ei vaadi sinulta muuta, kuin keskittymistä, visualisointikykyä sekä narun pätkiä.


Yksi narumagian muoto on narun leikkaaminen. Tämä symbolinen seremonia auttaa mieltäsi irrottamaan itsensä siitä, mikä sitä pidättelee.
Tähän tarvitset muutaman narun, joista jokainen kuvastaa Sinun ongelmaasi. Sido jokaisen narun toinen pää johonkin, esimerkiksi puuhun, kynttilänjalkaan, alttariisi tai tuolin jalkaan. Pitelen narujen toista päätä kädessäsi ja visualisoi ne kuvastamaan sinua pidätteleviä asioita. Leikkaa ne poikki yksi kerrallaan.

Narun palmikointi auttaa sinua saamaan uusia ideoita ja keskittymään. Tällä magian muodolla on tarkoitus visualisoida menestyksekäs tulos samalla kun letität narut yhteen.
Tarvitset kolme suunnilleen yhtä pitkää narunpätkää jotka sidotaan yhteen toisesta päästä. Solmupäät kiinnitetään jonkinlaiseen pidikkeeseen esimerkiksi pöydän- tai tuolinjalkaan, tai voit pyytää jotakuta pitelemään sitä.
Jokaisella uudella letityksellä ajattele uutta aspektia asiassa, jonka tahdot saavuttaa. Voit myös sanoa nämä aspektit ääneen. Jos narut ovat kovin pitkiä, saatat joutua toistamaan itseäsi. Visualisoi tavoitettasi koko letityksen ajan. Tämä magian muoto pakottaa mielesi kiinnittämään huomiosi siihen mitä teet ja keksimään jatkuvasti uusia ideoita tavoitteissasi.


Jos haluat päästä eroon kiusantekijästä ota häneltä muutama hius, yksikin riittää. Aseta hiukset palamattomaan astiaan, jossa on jauhettua valkosipulia, mustapippuria ja kalmojuurta. Sekoita keskenään ja lausu toiveesi. Polta hiukset ja yrttiseos ja hautaa astia sisältöineen maahan. Aseta hautauskohdan päälle esimerkiksi kivi, patsas tai istuta siihen jokin kasvi. Tämä symboloi vanhan poistoa ja uuden alkua.
Tämä on erittäin vahva loitsu, joten muista olla varuillasi. On hyvä muistaa, että kaiken minkä lähetät eteenpäin, saat takaisin kolminkertaisena! Älä siis tee taikaa väärin perustein, saatat pahimmassa tapauksessa menettää itseltäsi jotain arvokasta...


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätäthän käynnistäsi muiston! :)