Sade

Kuka minä olen? Olen kolmekymppinen nainen, kotoisin Forssasta. Syksyllä 2015 ostimme talon Pirkanmaalta maaseudulta. Täällä on hyvä ihmisen olla. :)


Olen kasvanut pienessä kaupungissa, maaseudun rauhassa, joten olin välillä hukassa kaupungin sykkeessä. Kaipasin pävittäin pois Tampereelta ja haaveilin omasta talosta maaseudulla. Nyt tämä haave on käynyt toteen. :)

Wiccan "löysin" ollessani 16-vuotias ja sillä polulla olen edelleen. Enemmän polkuni löytämisestä TÄÄLLÄ. Yleisesti uskomuksistani olen kertonut TÄSSÄ POSTAUKSESSA.

Olen luonteeltani perusiloinen ja huumorintajuinen (tosin huumorini on melkoisen huono, kovin moni ei pidä sellaisia asioita hauskana joita itse pidän) persoona. Olen rauhallinen ja hiljaisuudesta nauttiva introvertti, joka viettää aikaansa paljon mieluummin kotona, kuin ihmisten ilmoilla. Olen huomannut, että etenkin negatiiviset ihmiset vaikuttavat minuun todella vahvasti (tosin, niin myös positiiviset), jonka vuoksi olen karsinut elämästäni paljon ihmisiä, jotka on vaikuttanut minuun negatiivisesti.

Olen kuullut monesti erään ystäväni suusta, että minuun oli hirvittävän vaikea tutustua. Tämä pitää varmasti paikkansa, sillä uusia ihmisiä tavatessani, vetäydyn kuoreeni enkä juuri anna itsestäni mitään irti. Jos toinen näkee vaivaa tutustua minuun, niin minusta saa luotettavan ystävän

Minulla on melkoisen pitkä pinna, mutta välillä olen todella tempperamenttinen. Kun menetän hermoni, osaan olla todella ilkeä ja häijy. Normaalisti pyrin tulemaan kaikkien kanssa toimeen enkä tietoisesti halua loukata ketään. Joskus tulee vastaan ihmisiä, joiden ajatusmaailma sotii niin vahvasti omaani vastaan, että sellaisen kanssa on lähes mahdoton tulla toimeen.
Yksi huono puoleni, joka mua itseäni ärsyttää suuresti, on se että jätän asiat usein kesken. Saatan innostua jostain uudesta asiasta täysillä, mutta nopeasti innostus haihtuu ja asia jää puolitiehen. Tähän samaan asiaan liittyen, olen joskus liian hätäinen teoissani. Jos alotan jonkin prjojektin, en perehdy asiaan sen syvemmin vaan aloitan toteutuksen heti. Usein siinä käy niin, että hommat menee pieleen, koska en perehtynyt ja on aloitettava alusta - rauhallisemmin.

Viimeisen viiden vuoden aikana minusta on tullut varsinainen kotihiiri. Perhe ja koti on minulle tärkein asia maailmassa. Kaveripiirini on myös muuttunut paljon viimeisen parin vuoden aikana ja lähimmät ystävät ja toverit löytyvätkin covenistani.

Esikoisemme, Ronja Mielikki syntyi toukokuussa 2015 ja kuopuksemme syntyy maaliskuussa 2017.


8 kommenttia:

 1. Haha! Olen myös Marika! Ja tekstisi perusteella löysin meistä todella paljon yhteisä! :D Uskomaton yhteensattuma! Tai no, en kyllä sinänsä usko sattumaan, mutta se kuulosti hyvälle.. D:

  Kiva blogi :D tutkin mielelläni mitä täällä on!! So, see ya...

  VastaaPoista
 2. aivan upeita valokuvia! tuo saippuakupla kuva varsinainen mestariotos!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kiitos. Täyty muistaa ahkerammin ottaa kuvia, joita voi liittää postauksiin. :)

   Poista
 3. Olen aloittanut uuden blogin joten saanko laittaa blogisi sinne?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mitä tarkoitat blogini laittamisella omaan blogiisi? Tarkoitatko linkkiä? Sen saat toki tehdä.
   Olisi myös kiva tietää blogisi osoite. :)

   Poista
 4. Mulla on tuo samanen ongelma, että jos innostun jostain ja lyöttäydyn täysillä sen pariin, niin saatan täysin unohtaa ottaa muut seikat huomioon - olivatpa kyseessä sitten tehtävänannot, vuorokaudenaika, nälkä yms. :')

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä en juurikaan unohda muita seikkoja, mut mun innostus saattaa lopahtaa yhtä nopeesti kun se syntyykin :)

   Poista

Jätäthän käynnistäsi muiston! :)